POLÍTICA DE PRIVACITAT  

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica t'informem que les dades personals que has facilitat han passat a formar part d'un fitxer responsabilitat de la DISTRIBUIDORA DE ENTRADES REDTKT (APLICACIONES ÚNICAS S.L.) i que té per finalitat gestionar l'entrada o, en el seu cas, l'e-mailing publicitari. El delegat de Protecció de dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Les teves dades seran conservades mentre siguin necessaries per a gestionar la relació mentre estiguis donat d'alta. Pots exercir els teus drets d'accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblidament, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades o recepció d'e-mailing a l'e-mail lopd@redtkt.com o al domicili situat a C/ Roc Boronat 142, 3ª planta, 08018 de Barcelona  

E-MAILING PUBLICITARI

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica t'informem que les dades personals que has facilitat han passat a formar part d'un fitxer responsabilitat de la DISTRIBUIDORA DE ENTRADES REDTKT (APLICACIONES ÚNICAS S.L.) i que té per finalitat la segmentació de perfil i enviament de newsletter informativa que pot contenir aspectes publicitaris propis. El delegat de Protecció de dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Les teves dades seran conservades mentre estiguis donat d'alta a l'e-mailing. Pots exercir els teus drets d'accés, limitació, portabilitat, reclamació a l'autoritat Espanyola de Protecció de Dades, supressió o oblidament, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades o recepció d'e-mailing a l'e-mail lopd@primaverasound.com o al domicili situat a C/ Roc Boronat 142, 3ª planta, 08018 de Barcelona. Donarem resposta a qualsevol petició.  

En determinats casos, com anul·lacions, facilitarem les dades del comprador a l’Organitzador perquè es puguin comunicar els canvis, resoldre incidències concretes, etc. Amb l’acceptació d’aquesta política s’accepta aquesta cessió.